Politica de retur

Orice persoană are dreptul la retur, indiferent dacă este persoană fizică sau juridică conform legislației din România prin OUG 34/2014.

Puteți face asta la telefon sau prin e-mail în termen de 30 zile de la data primirii coletului. De asemenea puteți anula comanda indiferent de motiv sau fără nicio justificare.

Dacă doriți să returnați un produs vă rugam sa ne trimiteți solicitarea dumneavoastră la adresa de e-mail office@corporatecopy.ro unde vă rugam să menționați numărul facturii sau numărul comenzii pentru care doriți să faceți returul.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către dumneavoastră. 

Rambursarea contravalorii produsului se va face în contul bancar, clientul fiind obligat să ne comunice în scris ,prin mail contul bancar (IBAN) în care dorește să fie returnați banii și titularul acestuia.

Rambursarea se va efectua în termen de 30 zile lucrătoare de la înregistrarea cererii de retur.

Pentru a se putea face returul, produsul trebuie să fie în perfectă stare ( să nu prezinte urme de utilizare, să nu fie deteriorat).

Dacă produsul returnat prezintă semne clare de utilizare ne rezervăm dreptul de a refuza produsul, acesta ajungând înapoi către

dumneavoastră , dacă se dorește acest lucru.

- Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta

- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta

- Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii

Conform legislatiei in vigoare, aveti la dispozitie TELEFONUL CONSUMATORILOR - 0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.